De Inktaap is begonnen!

Op 1 oktober is De Inktaap officieel van start gegaan! Alle leerlingen en jurybegeleiders hebben de e-books en juryhandleiding ontvangen en kunnen aan de slag met Rivieren van Martin Michael Driessen, WIL van Jeroen Olyslaegers en De tolk van Java van Alfred Birney. De titels worden gelezen, bediscussieerd en bekroond. 

De juryhandleiding bevat handige tips en lesmateriaal om te gebruiken tijdens het lezen en in de discussieerfase. Wilt u met uw leerlingen actiever ingaan op de boeken? Laat hen recensies schrijven of blogs over de discussies naar aanleiding van de titels. Wij plaatsen de teksten graag op de website. Ook kunnen de leerlingen meedoen aan de wedstrijd voor het Beste Juryrapport. De prijs hiervoor zal, net als De Inktaap 2018, worden uitgereikt op de slotdag op 13 maart in De Doelen in Rotterdam. 

Veel leesplezier en succes!
 

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte blijven over De Inktaap? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer