Stagiairs gezocht per 1 januari 2018!

PRODUCTIE ASSISTENT (STAGE) 

Wil je graag praktijkervaring opdoen in het culturele veld? Passionate Bulkboek zoekt per 1 januari 2018 een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken voor de productie van de slotdag van De Inktaap!

Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. We ontwikkelen activiteiten met als doel jongeren te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team gewerkt aan evenementen, zoals de Dag van de Literatuur, de Jonge Jury, De Inktaap, Er Was Eens, Geen Daden Maar Woorden Festival en de nationale schrijfwedstrijd Write Now! Kijk voor meer informatie en alle projecten op passionatebulkboek.nl.


Passionate Bulkboek is per 1 januari 2018 op zoek naar een productieassistent!

Als productieassistent bij Passionate Bulkboek werk je mee in het team van een van de projecten, in dit geval De Inktaap, een project voor leerlingen tussen de 15-18 jaar. Je ondersteunt het team bij de productie en programmering van de slotdag van De Inktaap, een festivaldag in de Doelen voor ca. 1.000 leerlingen. Ook krijg je de opdracht om zelfstandig een deel van de randprogrammering in te vullen en verzorg je een deel van de communicatie en publiciteit.

Wij bieden je een creatieve en dynamische werkplek in hartje Rotterdam in een jong team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je leert tijdens je stage alle aspecten van de evenementenorganisatie in de culturele sector kennen. 

Periode: januari – april 2018 (afwijkende periode mogelijk in overleg)
Tijd: 24-32 uur per week
Stagevergoeding: € 150,- per maand (o.b.v. 32-urige werkweek)

Taken stagiair:
•    (mede)programmeren van literaire en educatieve evenementen
•    communicatie met artiesten en samenwerkingspartners programmering
•    opstellen van draaiboeken, productielijsten en callsheets
•    bijhouden van de website (o.a. schrijven van nieuwsberichten en programma-updates) 
•    coördinatie van één van de onderdelen tijdens het slotevenement van het project in concertgebouw de Doelen.
•    schrijven van teksten voor promotiemiddelen, nieuwsbrieven, community websites en social media;
•    werkoverleg voorbereiden en het maken van notulen;
•    administratieve taken ter ondersteuning van het kantoor

Wij zoeken… een enthousiaste stagiair(e) met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede contactuele eigenschappen en een proactieve instelling. Affiniteit met literatuur en/of educatie is een pré.

Ben jij zelfstandig werkend, initiatiefrijk, stressbestendig, doortastend, flexibel en beschik je over organisatorisch vermogen? Dan zoeken we jou!

Solliciteren?
Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan je snel motivatiebrief met cv naar Anouk Prins, (anouk@passionatebulkboek.nl). Voor eventuele vragen kun je bellen naar 010-276 26 26.
 

Recente Blog

Gooise Inktaap goes Caribbean!
Danielle Besançon en Vera Kampers
Brief aan Ted
Liz Abels

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte blijven over De Inktaap? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer