Inschrijven

De inschrijving voor De Inktaap 2019 is weer geopend!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

De jury bestaat uit ca. vijftien leerlingen, begeleid door een leerkracht. Kosten voor deelname zijn € 10, - incl. BTW, per leerling. Deze prijs is inclusief de e-books van de drie genomineerde titels, de digitale juryhandleiding en toegang tot de slotdag in Rotterdam (let op: beperkte capaciteit!). 

Als extra mogelijkheid kunt u de papieren boeken van De Inktaap tegen een korting bij ons bestellen. Onderaan het inschrijfformulier kunt u het aantal gewenste exemplaren invullen. Let op: deze service is uitsluitend bedoeld voor deelnemers aan De Inktaap! Al ingeschreven? Bestellen per e-mail kan ook! De prijzen zijn exclusief portokosten. 

Na inschrijving ontvangt uw jury (door middel van de e-mailadressen van u en uw leerlingen) zo snel mogelijk de links naar de e-books en de juryhandleiding. 

Nominaties voor De Inktaap 2019 bekend

Marjolijn van Heemstra, Murat Isik en Koen Peeters maken kans op De Inktaap 2019.

Lees meer

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer