Uitwisseling

Om het uitwisselen van leeservaringen te bevorderen moedigen we leerlingen aan om ons te volgen via sociale media. Via Facebook en via Twitter plaatsen we nieuwtjes over de genomineerde titels en auteurs waar iedereen op kan reageren. Via Facebook plaatsen we vanaf september regelmatig stellingen over de genomineerde boeken. Het zou leuk zijn als leerlingen via deze weg in contact met elkaar komen en hun leeservaringen delen.


Daarnaast hebben we op onze website een speciaal gedeelte ingericht voor de jury's. Er is hier ruimte voor het plaatsen van blogs, foto’s en video’s. Alle deelnemers kunnen bijdragen insturen. De onderwerpen dienen gerelateerd te zijn aan de nominaties voor De Inktaap 2019. Denk bijvoorbeeld aan een verslag van een jurybijeenkomst, een recensie, foto’s van waar de juryleden hun boeken het liefst lezen, er zijn vele dingen mogelijk! Hierbij geven we de richtlijn dat een geschreven bijdrage ongeveer 250 woorden lang is en een videobijdrage ongeveer 3 minuten duurt. Maar korter of langer kan natuurlijk ook.

Wil je iets insturen, mail dan naar: inktaap@passionatebulkboek.nl

Nominaties voor De Inktaap 2019 bekend

Marjolijn van Heemstra, Murat Isik en Koen Peeters maken kans op De Inktaap 2019.

Lees meer

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer