Wedstrijd: Beste Juryrapport

Lees hier alles over de wedstrijd van De Inktaap, de Prijs voor het Beste Juryrapport!


De Inktaap draait om het lezen van literatuur én het beoordelen daarvan. Alle jury's geven daarom aan het einde van het project niet alleen hun eindscores door, maar schrijven ook per school (of jury, in het geval van meerdere jury's per school) een juryrapport. Deze kunt u per e-mail (inktaap@passionatebulkboek.nl) aanleveren vóór 18 februari 2018.

Het schrijven van een juryrapport is een hele kunst en daarom belonen we de jury die voor De Inktaap het Beste Juryrapport schrijft met een geheel verzorgd literair uitje! In de juryhandleiding staan links naar de oorspronkelijke juryrapporten van de drie grote prijzen en tips voor het beoordelen van de boeken. Dat een originele aanpak ook tot een prachtig rapport kan leiden, werd vorig jaar bewezen door het Goois Lyceum in Bussum. Zij wonnen de prijs voor het beste juryrapport en bezochten met hun jury het Internationale Literatuurfestival Utrecht. Benieuwd naar hun inzending? Lees het hieronder!

De Prijs voor het Beste Juryrapport wordt uitgereikt tijdens de slotdag op 13 maart.

Het winnende juryrapport in 2017 van het Goois Lyceum lees je hier

Jury Goois Lyceum uit Bussum, winnaars Beste Juryrapport 2017

 

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte blijven over De Inktaap? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer